Hogyan segíthetsz

ADOMÁNYOZÁS

BANKSZÁMLA ADATOK

Név:
Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány

Számla számunk:
16200137-18531417-00000000

Külföldről:
IBAN HU05 162001371853141700000000

Swift kód:
HBWEHUHB

Adó számunk:
18789153-1-13

PAYPAL ADOMÁNYOZÁS

ADÓ 1 %

Elektronikus úton
e-SZJA webes felületen keresztül
ÁNYK kitöltőprogram segítségével (EGYSZA)

Postai úton
SZJA bevallással együtt (EGYSZA)
20EGYSZA jelű nyomtatványon

Dokumentum oldalunkról letölthető az előre kitöltött nyomtatvány
ado1szazalek.com weboldalon megtalálsz minket!

Nem is hiszed, mennyi mindenben tudsz segíteni, akár pár percnyi figyelmességeddel is! A menhelyünket adományokból és önkéntes munkából tartjuk fent.

Így ha időd engedi, akkor – előzetes egyeztetést követően– várunk a menhely körüli teendők ellátására. A védenceink legtöbb idejüket kennelekben töltik, így hatalmas örömöt okozol a számukra, ha egyiküket, másikukat sétálni viszed. Segíthetsz a munkáddal is, hisz ennyi kutyus mellett rengeteg a teendő.

-Természetesen nagyon köszönjük, ha tárgyi vagy pénzadományoddal segíted a munkánkat. A nálunk élő kutyusoknak ugyanúgy szükségük van orvosi ellátásra, oltásokra, mint a házi kedvenceknek. Csak itt sokan vannak. Ha egyszeri vagy kisebb összegű rendszeres pénzadománnyal segítesz, akkor erre a fontos területre tudjuk fordítani a szükséges forrásokat.

Köszönettel fogadjuk a tárgyi adományokat. Pórázra, fertőtlenítő szerre, forgácsra, parazitamentesítő szerekre mindig égetően nagy szükségünk van!

A menhely felújítása folyamatosan és szakaszosan történik. Ezért a bontott építőanyag, megunt kutyaházak adományozásával már a szépülő menhelyhez teszed hozzá a magad szeletét.

Köszönjük ha tápadománnyal segítesz! A bent élőknek napi szinten főzünk, de az idősebbeknek mindig nagy örömet okozunk, ha táplálóbb kifejezetten kutyaeledel kerül az „asztalukra”.

Ha nincs anyagi lehetőséged a segítésre és messze laksz, így az idődből sem tudsz ajándékozni a menhelyen élőknek, akkor se csüggedj! Sokszor a számítógép előtt lehet a legnagyobbat tenni. Oszd rendszeresen a gazdikereső hirdetéseinket, ha ismerősöd kutyust szeretne örökbe fogadni és tudod hogy jó helye lenne, gondolj az itt élőkre! Ajánld őket, jelezd hogy létezünk!

Végezetül ne feledd, mindenki tud segíteni valamiben, ha akar! ÉS itt a hála és a köszönet soha nem marad el! Köszönjük, hogy a Háttércsapatunk tagja leszel!