Ducky

Ducky

Lakónkról

A gazdájára csodálattal felnéző, ragaszkodó, állandóan mosolyfakasztó kutyuska Ducky, akit sajnos nem becsültek meg. Egy vihar kitörésekor félelmében világgá menekült, majd egy pizzériába húzta meg magát. Gazdái 3 nap után jöttek érte, mikor a chip, oltás nélküli kutyájukat megtalálták oldalunkon, mint “eredeti gazdáját keressük” poszt főszereplőjét! Hazavitték, de pár hónappal később visszaadták. Gazdái mégsem kérték. Zaciba kerülésekor semmit sem értett, csak gubbasztott, rettegett a sarokban. Annyira sajnáltuk emiatt, szeretgettük, biztattuk. Két nap múlva azonban előkerült a csoda, az ő csodája, A LABDA, amit már a kis kenneljében is vidáman apportírozott. Öröm őt bolondozni látni. Végtelen ügyességgel kezeli a labdát, kiválóan cselezhető és nem kell a labda után mennünk, mert boldogsággal hozza vissza és veti elénk. Hogy mennyire tanítható? Menhelyünk rendszeresen képviselteti magát akadálypályás futóversenyeken, amin Ducky bekerülése után egy héttel egyik önkéntesünk mellett gyönyörűen teljesített. Már a kutyasulit is kipróbálta, és bizton mondhatjuk, hogy büszke lesz majd az okos kutyusára leendő gazdija, ha eljár vele képzésekre, később akár agilityben vagy más sportban is jól teljesíthet vele. Ducky borzasztóan ragaszkodó, le se veszi a szemét arról, akiben már hisz.
A többi kutyával semlegesen viselkedik, érdeklődésének központjában a szeretet és a labda áll. Viharos időben azonban egy rettegő kis lénnyé változik, aki az életét mentve menekül. Ezért kizárólag lakásba szeretnénk őt örökbeadni, ahol elég idő jut a vele való sétákra, kirándulásokra, labdázásra, vagy éppen a közös hencsergésre a nap végén. Ducky mindössze 4 éves, közepes méretű kutyalány. Nagyon várunk egy hozzá illő, kedves gazdit, családot!

Ducky oltva, chippelve, ivartalanítva, féreghajtva, külső paraziták ellen védve, elő- és utókontrollal, szerződéssel mehetne új otthonába.
További képek róla:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=uromimenhely&set=a.2696429253940915
Fotók: Zsolt Török
Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon és bemutatkozó levéllel üzenetben lehet. Míg nem találjuk meg neki az ideális gazdit, kérlek támogasd őt! Virtuális gazdája:……………………
Számla számunk: 16200137-18531417-00000000 Külföldről: IBAN HU05 1620 0137 1853 1417 0000 0000 SWIFT kód: HBWEHUHB Adószámunk: 18789153-1-13

Lépjen velünk kapcsolatba

  • Fajta:   keverék
  • Nem:   Szuka
  • Kor:   4 éves
  • Szín:   fekete
  • Méret:   Közepes
  • Szőr hossza:   Rövid
  • Oltva:   Igen
  • Féregtelenítve:   Igen
  • Ivartalanítva:   Nem
  • Egészségi állapot:   Egészséges