Kiképzés és rehabilitáció

Az 52 éves múlttal rendelkező Ürömi Duhajdombi Kutyakiképző Iskola területén egész évben tartunk képzéseket a menhelyre kerülők számára. A területen nagy, füves pálya áll rendelkezésünkre a képzésekhez, kellemes és nyugodt természeti környezetben. A hozzánk kerülő kutyák nagy része a bekerülést megelőzően olyan traumákat él át, hogy a testi-lelki rehabilitációjukhoz elengedhetetlen az a szakmai tudás, amit a kutyaiskolánk révén biztosítani tudunk a számukra. Szűcsné M Adrienn a kutyaiskola és menhely vezetője évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kutyák oktatása rehabilitációja terén, aranykoszorús mesterkiképző és nemzetközi munkabíró is.

Ürömi Duhajdombi Kutyakiképző Iskola képzései:

Engedelmes-, és őrzővédő-képzést, valamint munkavizsgákra való felkészítést. Kiscsoportos tanfolyamaink rendszeresen indulnak, de lehetőség van egyéni képzésre is. Az alapszinttől a haladó szintekig oktatunk, a kutya és a gazdi felkészültségétől függően.

Klubjellegű foglalkozások, szinten tartás, tanácsadás.

Kölyökkutyáknak, akiknek koruk miatt még nem javasoljuk a kiképzést, kutyaóvodát szervezünk. Itt ismerkedhetnek a többi, szintén fiatal kutyussal, megtanulhatják a helyes viselkedés szabályait, emellett felkészítjük őket az első alapképzésre.

Viselkedésproblémás kutyák esetében konzultáció, és egyéni foglalkozás igény szerint.

Lehetőséget biztosítunk akár bentlakásos képzésre is.

A tanfolyamok időpontjáról telefonon érdeklődhet. Bármilyen egyéb kérdésére is szívesen válaszolunk a tanfolyamokkal kapcsolatban, várjuk érdeklődését.