Céges csapatépítő

„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik”

Mahatma Gandhi

Az Önök Cége hisz a társadalmi felelősségvállalásban? Ha igen, akkor tökéletes helyen jár!

Állatotthonunk szeretettel vár minden olyan céget egy csapatépítő alkalomra, akik hisznek az állatvédelem erejében és szívesen együtt töltenének egy napot a nálunk élő rászorulókkal. A rájuk szánt idő nem csak egy nemes célt szolgál, hanem értéket teremt, formálja a gondolkodásmódot mind a társadalomban, mind a vállalati kultúrában.

Csapatépítő programok:

A nálunk töltött csapatépítő nem szokványos, ellenben, hasznos, és szívmelengető.

Az kitűzött napot megelőzően mindig egyeztetésre kerül, mit szeretnének a résztvevők, milyen jellegű segítséget szeretnének nyújtani.

A csapatok többnyire közös busszal érkeznek hozzánk a délelőtt folyamán és két féle programban vehetnek részt:

Kutyusainkkal, szakember kíséretében gondosan megtervezett sétát lehet tenni, a szomszédos mezőkön és a hegyeken. Védenceinket határtalanul lehet szeretgetni és játszani velük a futtatóban, ami a dolgozóknak is stresszmentes, aktív kikapcsolódást jelent.

Szervezett felújítási, karbantartási és környezet szépítő projektekben lehet részt venni. Nagyon hálásak vagyunk, ha a cég tagjai színesre festik kenneljeinket, kertészkednek vagy kemény fizikai munkával kenneljeinket felújítják. Ha a cég ilyen jellegű munkával szeretne segíteni, előre egyeztetünk a rendelkezésre álló és a beszerzendő eszközökről. Több sikeres napot töltöttünk el úgy hogy a cégek adományként étel és játékok mellett biztosították a felújításhoz szükséges anyagokat. Sőt más önkéntes szervezet segítségét kérték, hogy koordinálják a munkát. Ez nagyon nagy segítség számunkra.

Az eddig hozzánk látogató cégek dolgozói pozitív visszajelzést adtak. Sokan szabad ideükben is visszalátogatnak hozzánk. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy olyan cégeket láthattunk már vendégül, mint az Erste, NOKIA, IBM vagy a Diageo. Ezúton is köszönjük nekik!

Csapatépítő programok:

Ha szeretne cégével részt venni nálunk egy csapatépítő napon, jelentkezzen Szűcsné M. Adriennél, menhelyünk vezetőjénél a 0670 619 9311-es telefonszámon vagy írjon nekünk az uromimenhely@gmail.com e-mail címre.