50 órás közérdekű munka diákoknak

KEDVES TANULÓK!

Szeretnéd a kötelező 50 órás közérdekű munkát hasznosan eltölteni? Kutyákat szeretgetni? Ápolni? Vagy csak egy sétát tenni velük, ahol kieszellőztetheted a fejed? Vagy inkább jó társaságban játszani és futkározni szeretnél a kutyusokkal?

Ha mindegyikre vagy csak akár egy kérdésre igen a válaszod, akkor nálunk a helyed!:) Kutyusaink nagy hálával és szeretettel fogadnak Téged!:)

A program részletei:

A középiskolás tanulók részére kötelező 50 óra közérdekű önkéntes munka keretein belül lehetőségetek van arra, hogy állatotthonunkban vállaljatok önkéntes munkát. Az előző tanévben már sok diáktársatok dolgozott nálunk. Főleg a kutyasétáltatás a feladatuk, de lehet segíteni a főzésben, etetésben, kutyagondozásban, vállalásaitok szerint.

Aki szeretne nekünk rendezvényeinken segíteni, szórólapozni és hirdetni munkánkat, arra is van lehetőség. Rendszerint elveszett, talált, gazdátlan kutyusok gondozásával, rehabilitálásával foglalkozunk, amíg meg nem találjuk nekik az álomgazdit. Ha szeretitek az állatokat, gyertek el hozzánk, nézzetek körül nálunk, és döntsetek úgy, hogy segítetek a munkánkban. A kutyusok biztos nagyon hálásak lesznek és biztosak vagyunk benne, hogy ti is feltöltődtök és úgy érzitek majd, hogy hasznosan töltöttétek el ezt az 50 órát.  

Szervezés, időpontegyeztetés:

Jelentkezni lehet az Ürömi Duhajdombi Állatotthon vezetőjénél Szűcsné M. Adriennél a 0670-619-9311-es telefonszámon.