Kriszti

2017.februárjában egy facebook-os „Önkénteseket keresünk” felhívás után jöttem először a menhelyre. Rögtön belecsöppentem a sűrűjébe, mert pár napra rá volt a farsangi rendezvény, csipkednem kellett magam, hogy segítségére lehessek ennek a szuper kis csapatnak. Nagyon szimpatikusak voltak a fiúk-lányok, sokat segítettek a beilleszkedésben, jó hangulatban, sokat nevetve, egymást segítve telnek a napjaink 
Hogy van e kedvencem az itt élő kutyusok közül?  Az első kutyasulis foglalkozáson kezembe nyomták Gombi pórázát, aki akkor egy elég pörgős, minden másra –csak rád nem- figyelő kutya volt…miután a „fekszik” parancsot szinte elsőre teljesített velem, mondták: ezt megnyerted, te kutyád…Akkor még nem tudtuk, de tényleg az én kutyám lett  Már két hónapja imádjuk egymást, életem legjobb döntése volt, hogy örökbe fogadtam Őt. Egyszóval szerencsés vagyok, mert a kedvencemet magamhoz is vehettem  Másik nagy kedvencem Noir, ő jelenleg is menhelyünk lakója, de remélem hamarosan beleszeret egy kedves család, mindent megteszünk, hogy így legyen és végre boldog lehessen egy gazdi oldalán.
Jelenleg elsősorban hétvégeken tudok személyesen segíteni, sétáltatni, takarítani, kutyusainkkal oktató foglalkozáson részt venni. Emellett a facebook-os oldalon vannak feladataim, illetve a rendezvényeink lebonyolításában is részt veszek.
Szeretném hosszú távon segíteni a menhely munkáját, hogy minél több kutyus kerülhessen szerető családba és addig se szenvedjenek hiányt semmiben.

21767256_10207951591546136_1264408992_o

This entry was posted in Csapat.
2017 Emery